2 04 2012

Ustalar Teşhir Yarışması_2

10. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri ustalar teşhir yarışması eserleri bir yazıya sığmadı ve ikinci yazıya taştı. Hal böyle olunca kaldığımız yerden farklı kategoriler ve göz alıcı çalışmalarla devam edelim. 

"Yağ" kullanılarak hazırlanan dekoratif heykeller




Teşhir kısmının yapımı muhafaza edilmesi konusunda en çok merak uyandıran kategorisi: "Restoran Ana Yemek Teşhir Tabağı". Et, balık veya sakatatlardan hazırlanmış olan dört farklı ana yemek ayrı tabaklarda ustalar tarafından teşhire sunuldu. 







Festival kapsamında yerli, yabancı çeşitli kuruluşlarda çalışan pek çok şef vardı. Teşhir alanında da alın teri akıtıp hazırladıkları bu eşsiz çalışmaları ziyaretçilerin beğenisine sundular. Yılların tecrübesini ve emeğini içeren bu eserleri çok beğendim. Elimden geldiğince fotoğraflamaya çalıştım. Umarım sizde benim kadar beğenmişsinizdir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İlginiz için teşekkür ederim.