Şimdi sırada Üniversiteler Düzeyi Ana Yemek Yarışması 2. oturum izlenimleri var. 1. oturumla aynı çerçevede olan yarışmada, yarışmacılar kan ter içinde en güzel yemeklerini hazırlayıp jüriye beğendirmeye çalıştılar. Sonuç olarak bu tabaklar ortaya çıktı.
Bu oturumdaki yemekleri değerlendirecek olursak, ilk oturumdan farklı olarak balıkla hazırlanan ana yemekler göze çarpıyor. Genel olarak bütün tabakların görselliği etkileyici ve iştah açıcı ve bu sefer yarışmacıların etleri pişirmede daha başarılı olduğu görülüyor.
İştahımı en çok kabartan sunum ise 5. fotoğraf oldu. Baktıkça pirzolaları yanındaki havuç, arpacık soğan ve sosuyla afiyetle mideye indiresim geliyor.
Sunumlarda kuşkonmaz kullanımı ilgimi çekti. Yemek yaptığım zamanlarda pek kuşkonmaz kullanmıyorum ancak bundan sonra bende deneyeceğim ve dener denemez yorumlarımı sizlerle paylaşacağım :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
İlginiz için teşekkür ederim.